Dediğim gibi yani fiyat aralığına göre bütcene göre değişir tabi ama superlighti'da ikinci motor için tavsiye etmem etmeyeceğim sebebler yeteri kadar güçlü olmaması motorun yani bir yokuşta 70-80 fazlası böbrek taşı düşürmek için yani cruiser motor için model km çok önemli değil başta önemli olan montaj ve malzemenin kalitesi yani gerisi cidden dediğim modellerin customlarına bakarsan inanamazsın boyuma uysun diyorsan enduro motorlar hem yakışıklı hemde boyu uzun olan insanlar için konfor sağlar ama biraz tuzlu Mondial'in son dönemlerde cıkartığı bir model var çok olumlu şeyler duydum ama cin sonuc olarak onun için pek düşünmezdim pajaj özellikle çift buji ile bu piyasaya hizli bir giriş yaptı hindistan mali olmasına rağmen motor bloklarında ktm'nın bloklarını kullanıldığı söyleniyor duyduklarıma göre sıkıntı olan bajajda usta sıkıntısı cift buji olayına bizim ustalar çok hakım olamadıkları için tamir ettirirken sorunlar oluyormuş cruiser da yine kore mali olan kendimde kullanmak nasip olan hyosung gv250 ile gv650 gayet sağlıklı kaliteli motolar koreliler de japonlardan sonra gelmesine rağmen bu işi iyi beceriyorlar bence yani sonuc olarak ben alacak olsam bu gün şu şekilde sıralama olur

Japon -Hindistan-Kore -Cin Alacaksan (regal raptor sebebi regal diğer cin firmalarının aksine motorlarının arkasında duruyor bir sıkıntı yaşadığın zaman yada bir parca aradığın zaman çok yardımcı oluyorlar )-Falcon sonra (falconun artısı ise yedek parcaları türkiyede üretiliyor kolay erişimin oluyor sıkıntı yaşamıyorsun ) diğerlerine bakma bile