30 tane sitem var hergün biri arayıp mailler çalışmıyor diye arayıp duruyor. napıcamızı şaşırdık. işlerine gelmediği zamanda lütfen biz sizinle çalışmak istemiyoruz diyorlar. Sorun varki biz arayıp bağırıp çağırıyoruz. Herşeyi bir tarafa bıraktım. Millet ekmek kazanmaya çalışıyor. Ya ne hakkınız var ki insanları mağdur etmeye satarken iyi sattıktan sonra hizmetelr aksayınca iki sesimizi haklı olarak yükselttiğimizde birde sıkışınca siz başka firma bulun diyorlar. En ilgincide sorun yok dedikleri şey hep devam etmesi, Ben buradan ne zaman hosting firması arayışına girsem önce öyle güzel özenli yazıyolarki bizi ikna etmek için görmeyin. ilerleyen zamanlarda bu ilgi alakayıda geçti. sorun olmaya başaldı.
Yok arkadaş bu insanların neden böyle olduklarını çözemedim. İnsan ya iyi olmalı ya kötü, iyi görünüp neden insan kötü hizmet verir ki hadi sende mağdur olduysan başka bir yerden açık açık anlat ya yalan dolanla teelfona çıkmamakla veya telefona çıksa dahi sorun yok,çeşitli bahanelerle mağdurişyetleri devam ettirmek ne demek arkadaş ya
Adam daha geçen cumartesi taşımaya başladığını söyledi eski ip,dnsleri görüyor dedi. sorun ondan kaynaklı dedi. Bugün tam bir hafta olacak. Müşteriler hala mail göndermede problem yaşıyor. İşin yoksa birde okadar siteyi taşı al sana bir mağduriyet bir zaman kaybı daha. Allah sizi bildiği gibi yapsın ne diyim ki
bizde sıkıntı yaşadık müşterilerimiz bizi çok sıkıntıya soktu rezil olduk müşterilere birde bana "o zaman sunucu alın" dediler. Bizde biliyoruz sunucu almayı ama sunucda barıncak kadar hitli siteler değil sorun 1 günde sürse sorundur bu zararları kim karşılıcak onca müşteri onca rezillik ?