Umutlanma boşuna

eminim 10 dolar olsa doldurup alıcaksın ondan böyle diyorsun zaten, düşmicek aç grafiğini oku uzun vadede artan birşey patlamaz analiz yap lütfen

bana gelip dijital para 2 gün sonra yok olsa ne yapacaksınız deme, senin bankaya koyduğun parada dijital oluyor herkes aynı anda para çekmek istediğinde o paranın verilmesi imkansız
Niye bi başkasının yatırımının batması için umutlanayım? Ayrıca benim kenarda bitcoinim olmadığını nereden biliyosun? Piyasayı okumayı bana öğreteceğin kadar son bir ayda bitcoinde yapılan spekülasyonları belki incelemek istersin. Örneğin Amerikada bitcoinle ilgili yapılan açıklamanın hemen ertesi günü değeri düşer düşmez büyük şirketlerin aldığı milyonlarca dolarlık bitcoin keza aynı şey Çin merkezli şekildede gerçekleşti. Senin mantığına göre İstanbulda emlak fiyatları hiç düşmeyecek çünkü hep artış durumunda bir grafiği var. Bazı şeyler gerçek değerini aşarak onun yüzlerce binlerce kat üzerine çıkar çünkü şişen bi balon misali değeri arttığı için köydeki çobanda tarla sahibide oraya yatırım yapar ama er yada geç bu balon patlar. Bitcoinde tamda son bahsettiğim noktada