Antalya'da ofiste çalışabilecek 2 arkadaşa ihtiyacımız var.
* Bilişim dünyasını takip eden, Kendisini sürekli geliştiren
* Türkçe dilbilgisine hakim ve imla kurallarına dikkat eden, editoryal yetenekleri olan,
* Sosyal Medya alanında çalışmış, içerik üretimi, planlaması ve girişi yapabilen*ve trendleri takip eden(Facebook, Twitter, Instagram, Blog),
* Sosyal medya reklam satın almaları ve reklam yönetimi konusunda tecrübeli
* Arama Motoru Optimizasyonu (SEO), Google Analytics, Google Adwords, Trends gibi dijital pazarlama araçları hakkında bilgili ve öğrenmeye açık,
* Photoshop, Fireworks, Indesign ve Illustrator programlarına hakim,
* Sosyal Medya ve web trafiği performanslarını takip ederek günlük, haftalık, aylık raporlama yapabilen,
* Analitik, yaratıcı, araştırmacı, iş takibi yüksek ve sonuç odaklı,
* Güler*yüzlü, dış görünüşüne önem veren, disiplinli, dinamik,
* Sosyal medya çalışmalarının mesai saatleri dışında da devam edebileceğinin bilincinde olan ve bu zaman dilimlerinde de mobil destek verebilecek
Çalışma saatlerinde esneğizdir işini yöneten, takip eden insanları bir odaya hapsetmeyi hiçbir zaman anlamamışımdır. Konyaaltı sahilde biranızı içerekte işinizi yapabilirsiniz. Ama freelance olarak çalışmayı kesinlikle istemiyorum. Birbirimize katacağımız şeyler de olacaktır.
Bunların hepsini bir kişide mi istiyorsunuz diyenler olabilir. Şu an iki kişi arıyoruz ve yukardaki listeyi tamamlamamız lazım

Bana ben bunları bunları sağlayabilirim tarzında yazabilirsiniz.
İlgilenen arkadaşlar mesaj yolu iletişime geçebilirler.