Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Yaklaşık bir buçuk yıl önce bir dostumun ağzının ucuyla, ayda 1200-1500 lira gelirim var diyerek tavsiye etmesi üzerine '*** iyi para' deyip google amcadan para kazanmaya karar verdim.
Zaten yazılım konusunda bilgim olduğu için pek bir sıkıntı çekmeden uzun analizler sonucu eksikliğini gördüğüm konularda ve en iyisini ben yaparım dediğim alanlarda mobil uygulamalar geliştirdim.
Uygulamalarım arasında çok az geliri olup (ne kadar sık reklam göstersem de reklam tıklaması yok denecek kadar az olan) ancak insanların müthiş derecede eğlendiği, hem yorum, hem mail, hem de sosyal medya/video paylaşımlar yaptığını gördükçe onların mutluluğu ile mutlu oluyorum.
Dün yine (bu sefer gelir getiren) , eğlence içerikli bir uygulamama oynayış videoları çeken gençleri görünce bir kez daha mutlu oldum. Biraz daha bakınınca konusuna uygun sitelerde, kudretli oyunlar yanında paylaşımının yapıldığını gördüm. İnsan gerçekten güzel hissediyor.
İlk olarak sadece gelir kısmını düşündüğüm bu sektörde insanları mutlu etmenin ne kadar haz verici olduğunu gördüm.
Öylesine paylaşmak istedim.