delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çelik kapıdan hırsızlık olmadı zaten.
balkondan girildi ve tırmanıyor adam şerefs.iz insan değiller maymun. darvin haklı mı ne..

Bu konu işte beni korkutuyor. Biz daha yeni geldik eve komşuda kağıt oynuyorduk. çocuklar uyurken telefonları kuruyoruz bizden ses gitmiyor çocuklar uyanırsa ağlarsa biz ses duyuyoruz. Anahtarımı komşuya bırakarak tatile çıkıyoruz balıklara yem atsın diye. Balkonda salatalık ektim büyümeye başlayınca onun tarafa da verdim öyleyiz yani. Çok sosyal insanlarız. Fakat sadece biz diğer komşular sizin söylediğiniz gibi.

Sistemin kayıt altına alması veya eve girince ses yada polisi araması sorun değil. Apartman girişi de tehlikeli olmaya başladı. Gündüz gözüyle kadının üstüne doğru yürümüş herif yani konu sadece ev değil.

Aslında bir süre sonra dışarı çıkarken de yanımıza alsak olur bence mantıklı. Bu konu hakkında bilginiz var mı yani telefonla konuşmak istesem yardımcı olur musunuz bana.

Yukarda alıntıda belirttiğim gibi konu sadece evin içi değil ne yazık ki.
Hocam bu konuda savcılığa dilekçe vermenizi öneriyorum sokağınız tehlikeli ve hırsızların yuvası olduğunu ve polislerin hiç devriye atmadığını