Merhaba arkadaşlar, kayıt - entegrasyon ve kazanç paneli düzenlemelerini bitirdim. Onay için gönderdim ama bir sıkıntı ile karşılaştım.

Please include all of the text found within the body of the web article. All paragraph text should be wrapped in <p> tags.
(translate: Lütfen web makalesindeki tüm metni ekleyin. Tüm paragraf metinleri <p> etiketlerine sarılmalıdır. )

şeklinde bir uyarı aldım.

Sorun şu ki;

Bloggler altyapısında rssyi çektiğimde sadece öne çıkarılan görsel ve başlık gözüküyor. Metin kısmı gözükmüyor.

Bu şekilde. ( Görüntüyü sayfa yöneticisi uygulaması ile aldım, onay alamasakta o şekilde gösteriyor herkeste)

Daha sonra araştırıp, facebook - üretim makaleleri sekmesinde rss ile çektiğim makalelerdeki kodu manuel olarak düzenlemem gerektiğini okudum,

Bu şekilde;

Şimdi bunu sürekli manuel olarak düzeltecekmiyiz? bazıları o şekilde sorun yaşadıklarını söylemişler yabancı kaynaklarda. Bu noktada nasıl bir yol izlemem gerekiyor onu çözemedim.

Türk kaynaklarda ve r10da konu hakkında bilgi veren bulamadım. Yabancılardan aldığım bilgilerle buraya kadar geldim. Ücretli destek verebilirim vs. diyenler lütfen yazmasın.

Bilgi paylaşmak isteyen arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

Aşağıda konunun çözümü ile alakalı post attım, saygılar