Sizinle hiçbir alakası olmayan bir konuda, Benimle ilgili hiçbir bilgisi olmadan fikri olan benim düşünmediğim şeyelri düşünmüşüm gibi adıma yorum yapan adi herif Şu satırlarımı oku ve bir daha yorum yazma. Belliki karakterin bozuk. Düzgün olsa zaten haklı müşteri şikayeti açan birinin konusuna bilmeden yorum yürütmezsin. Tüm satırlarına baktım cümlelerine Cevap vermemek elde değil demişsin. Birincisi sana cevap yazmak düşmez. Ya anindahosting firmasıyla çalışıyorsundur yada tanıyorsundur. böyle bana ithamlarda bulunamazsın. Birde cümlenin sonunda Forum sakinleri kusuruma bakmayın çıkışım için. Saygılar. diye bitirmişsin. Hem saygı kelimesini kullanmışsın hemde rahatsızlığını belirtmişsin. Peki sana soruyorum Allah katında Şuan hakkımı aldığını farkettin mi o halde bu durumda da mahşerde karşılaşırız Ölümden sornaki hayatta tabi Gavur değilsen ki inançlı olsan böyle yapmazsın değil ki eğer gavursan kızmamak gerek. Ama müslümansan tabi emir ve yasakları da aç öğren. Şimdi diyeceksin ki benim dinimden sanane bende diyeceğim ki benim mağduriyetimden kötülük yapmaya pay çıkartman nedir sanane değil mi ? azcık aklın varsa bu konuya bir daha yorum yazmazsın.
Çıldırmamak, şunu okuyup okuyup cevap vermemek elde değil.
36 site için reseller mı alınır kardeşim ya? Git al sanal sunucunu kur içine istediğin paneli kullan. Ama yapamazsın niye? Teknik bilgi sıfır. Ayrıca niye fazla para ödeyesin değil mi? Hosting hizmeti diye ödeme yapar, teknik destek elemanı kendi personeli gibi kullanmaya çalışırsın. Nasılsa para ödedin değil mi? Sömür firmayı
cpanel01.anindahosting.comdan da şu yüzden rahatsız oluyor; müşterisine diyor ki bizim kendi sunucumuz var efendim, size şöyle hizmet sağlıyoruz biz böyle networkümüz var. O yüzden müşteri görsün istemiyor.
Ben AnındaHosting yetkilisi olsam bu herifin ödediği parayı kuruşu kuruşuna iade eder muhatap bile olmazdım.
Forum sakinleri kusuruma bakmayın çıkışım için. Saygılar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi