Sheft Efendi açık kimliğinide verseydin bilseydik kim olduğunu,
Benim hiçbir kimse ne bir dolandırıcılığımı nede yanlış işler yaptığımı söyleyebilir. tanıyosan tanıyosun. konu bu değil zaten. burasıda yaşadığım mağduriyet konusudur. anindahosting ile bağlantın yoksa konuylada alakan yok. *** atma yok ben seni tanıyorum da sen kimsin ki beni tanıyosun. tanısan zaten benim dostum arkadaşın olurdun. tanımıyosam ki burda bu karalamayı yapıyosan zerre kadar benim için değerli biri olmadığını gösterir.

Diğer durum ise ben hangi host firmasıyla problem yaşamışsam Şunu bilki ortalık üçkağıtçı *********** hosting firmalarının fazla olması ve insanalrı kandırdıkalrı için yanılmış olmamdan dolayı çalışmayı sonlandırıyorum.
Bu anindahosting.com firması da ilk zamanalrda kendilerini oldukça övmüşlerdi ama zaman ilerledikçe bir çok problem yaşatmışlardır bizlere hem ben delimiyim bi firmaya durup dururken *** atayım. Böyle aptalca eleştiri yapacağına düşünür insan 35'den fazla sitem burada Allahtan ben biraz akıllılık yapıpta bu tarz firmalara güvenip tüm sitelerimi bir yerde barındırmıyorum. yoksa insan katil olur bu tarz firmalar yüzünden.
Ben bir firma için şikayet konusu açmışsam mağduriyet yaşadığımdandır. 35 müşterimin benimle irtibata geçerek şikayetelrini iletmesiyle bu firma ile iletişime geçtim. Hiç düşündün mü kötü adam mağduriyet değilde bu nedir. öyle *** atmakla olmaz bu işler.
Eleştiri yaparken beynini kullanarak eleştiri yap. Ben aldığım hizmetin mağduriyetini yaşadığım için 35 müşterimin mağduriyetinide paylaşarak konuyu açtım. Konuya bir daha yazarsan şikayet edicem modaratöre seni.
Sheft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu konuya bir açıklık getireyim Hakan.

Yeni kurulan sıfır cPanel sunucularında cpanel'in yapmış olduğu güncellemeden dolayı sunucunun hostnamesine otomatik olarak ssl kurup yönlendirmeyi kendisi otomatik olarak yapmıştır, eğer bunu bilmiyorsanız birtane sunucu alınız ve cpanel kurulumu yaparak deneyiniz.

Bir diğer unsur ise siz kendi problemlerinizi bile firmaya dile getirerek firma size yeterince tölerans göstermiş ve sorunlarınızı çözmüş.

Sizin tabirinizce ben yazılım sorunuda alsam bu firmaya ben para verdim bu benim sorunumu çözecek, böyle bir kaide yok Hakan ben seni çok iyi tanıyorum Mecidiyeköy ve çevresinden daha önceki hosting firmalarındanda neden gönderildiğini/kovulduğunu çok iyi biliyorum, burda şikayet konusu açarak kendini aklamaya çalışma.