Bi ara bende elektronik sigara kullanmayı düşünüyordum bayağı bi araştırma yapmıştım ama şu patlama olaylarından sonra bakış açım değişti doğrusu. Tam içerken cihaz patlarsa ne olacak?
O yüzden kullanmaya kesin kararlıysanız patlama riskinden uzak kalmak için ekranı bulunan, göstergeli ve paradan kaçmadan kaliteli bir cihaz kullanmanızı öneririm.
Onu araştırdım hocam, iyi pil iyi cihaz ile patlama sorunu yok neredeyse diyorlar. Telefonun patlama ihtimali ile aynı diyor kullananlar.
Sigaranın her türlüsü zararlıdır. Elektronik sigara %97 daha zararsızdır gibi cümlelere aldırış etme. İçeceksen adam akıllı çakmakla kibritle yakılan sigaradan iç yoksa içme. USB ile şarj edilen sigara mı olur?
Hocam bide gel ciğerlerime anlat, hırıldıyorum resmen nefes alırken

İçenler çok pozitif konuşuyor, bi forumda gördüm birisi kullanım sonunda kan testi vs. yapmış hiç bir sorun yok. Doktorlarda aynı şekilde tütünden çok daha zararsız olduğunu söylüyor. Aklıma yattı bi defa :P