3 ay kullandım bunu. Bundan önceki aracım evoque du. 2012 model benzinli.

Aldıktan 20 gün kadar sonra elektrik aksamında temassızlık, yanma problemleri oldu.
Sonra biraz araştırınca bu araçlarda kronik olarak elektrik aksam sorunları olduğunu öğrendim. Bir sürü şikayet var bu konuda. Ara ara kendi anahtarını da tanımıyordu. Ciddi sayılabilecek masraflar yaptım o konuda.

Arka kısmı da bana dar geliyordu sanki. Biraz basık bir havası vardı arka sıranın.

Benzin konusunda yakmıyor içiyor desem yalan olmaz. Sözde şehir içi 11 yakıyor görünüyordu ama hiç 11 yaktığına şahit olmadım. Ortalama 13 civarı yakıyordu.

Hızlanması güzeldi. En azından suv bir araca göre.

Satışı da öyle ha diyince olmadı. Aldığımdan düşük fiyata 1.5 ayda ancak çıkarabildim elden. Üstüne daha koyup dizel e250 aldım, daha memnun olduğumu söyleyebilirim. Özellikle yakıt konusunda.

Suv lara bir hassasiyetin yoksa jaguar xf önerebilirim. Yakın arkadaşımın var ve çok memnun. Hatta kıskanmıyorum desem yalan olur. Ara ara bana da geliyor satıp jaguar a geçmek.

Teknik kısımdan pek anlamam ama varsa başka sorun elimden geldiğince yanıtlayabilirim.