Hocam bir şey sormak istiyorum yanlış anlamayın sakın. Hitlendirmek için neyi farklı yaptınız sitenizde?
Ben konuyu okudum, inceledim düşündüm. Bu yazdıklarınız ( tanıtım, paravan, içerik, sosyal ağ ) zaten olağan şeyler değil mi? Cevabınız evet ise sitenize bakış açınızı değiştirmeniz gerekir.
Hangi sektörde vs bilmiyorum ama benim düşüncelerim böyle.
pardon hocam hitlendirmek için ne yapmam gerekiyor acaba ? google adwords de reklamım var, facebookda instagramda reklamım var. twitter üzerinde reklam yok ama farklı takıpcılı hesaplardan lınk cıkyorum benim bilmediğim sizin bildiğiniz bakış açımı değiştirmeme yarayacak yöntemi belirtirseniz ben de uygulamaya koyayım. Bunlar dışında yaptıklarımda doğrudur sıradan şeyler tanıtım yazısı almak, kaliteli içerik girmeye çalışmak ki girdiğim içeriklerin bir çoğunda ilk sayfadayım ancak ana kelimemde yokum saçma sapan sıteler benım önumde yani benim hitlendirmekten kastım googledan organik xxx araması ile gelecek ziyaretciler bana onların faydası dokunacak cunku diğer turlu makalelerımden gelenlerın değil.
Not : Ayrıca amacım hitlendirmek de değil amacım istediğim bir kaç kelimede üstte çıkmak ki bu kelimeler öyle ahım şahım hit getirecek kelimelerde değil bu kelimeden gelsinlerde reklama tıklasınlar poara kazanayım gibi bir amacımda yok sadece sitede bir ortam oluşturabilmek amacım