Site adresi: ytpazari.com
Site için istenen fiyat: Teklifler degerlendirilecektir. TL
Sitenin aylık getirisi: 0
Sitenin açılış tarihi: 27.05.2015
Kategori, sitenin içeriği nedir: E.Ticaret / YouTuberlar için uygun ürünlerin satışı. ( Site orjinal kategorileri bozulmadan ihtiyaca uygun kategoriler eklendi. İsteyen E.Ticaret, İLAN Yazılımı olarak kullanabilir. )
Günlük hit sayısı: Takip Edilmiyor
Ziyaretçi kaynağı: Takip edilmiyor.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2 Yaşında / Takip edilmiyor.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tamamı satılık
Hosting dahil midir: Hayır ama fiyata dahil etmeden hostin ayarlayıp taşıma süresi için 1-2 ay Hosting de kalabilir. Sunucu kendimize aittir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı: Hayır.
Not: Site zamanın da YouTube içinde güvenlik satış için kuruldu. Forum sitesine özgü yapıldığı için ve forum içinde yeterli talep görmemesinden dolayı bir süre sonra kapatıldı. Boş domain hiç kullanılmadan uzatıldı ve sonra bu şekilde aktif edip satmak istedim. Hem benim emeğim boşa gitmesin hemde işine yarayacak birisi değerlendirsin. Site şuan YouTube dünyasına hitap etmesi için tasarlandı ve kategoriler bu yönde düzenledin, isteyen bu şekilde kullanır isteyen eski İLAN yazılımı haline dönderip kullanır çünkü mevcut orjinal kategorileri silinmedi.
Önemli Not:
işlerimden dolayı forumda çok aktif olamıyorm bu yüzden Lütfen Özel mesaj veya yorum ile ulaşmaya çalışmayın. etc.computers@hotmail.com adresine bu konu başlığı ile mail atabilirsiniz. Veya whatsapp üzerindn +31614592080 nolu telefona da ulaşabilirsiniz. Görüşmelerin burda özel mesajda gerçekleşmesini istiyor veya herkese açık yorum ortamında olmasını istiyorsanız lütfen bunu yaptıktan sonra bana yine bu iletişim yollarından bilgi verin ben burdan cevaplamak için oturum açıyım.