Merhablar sayın arkadaşlar;
Ben uzun düşünceler ve araştırmalar sonucunda e-ticaret sitesi kurmaya karar verdim.bu başlık benzeri inanıyorum çok konu vardır ancak kendimi belirtmek istedim ve detaylı yardım almak istiyorum sizlerden.
az çok bildiğim kadarıyla bi e-ticaret sitesi kurdum.ancak şuanda düşündüğüm gibi gitmiyor
Satışlarım reelde mağza vs yok sadece e-ticaret sitemden olucak şekilde yapmayı planlıyorum.
Daha önce giyim mağzam vardı online satış ile ilginememe rağmen facebookdan gönderi reklamı yapıp satış yapıyordum ortalama 50 TL lik reklama çıktıgımda
400-500 TL lik ayakkabı satabiliyordum.Şuan mağzamı kapattım 6-7ay oldu ürünlerimi sattım ve tamamen e-ticaretten gidicek tarzda olan ürünlere çevirdim.
Bugün 2gün ancak 2 günlük 200TL lik reklam sonucunda facebook ve instagram 300 kişi ziyaret oldu siteme ancak satışım sıfır.
Ürünlerim İyi kalitede olan Spor ayakkabı üzerine.Biyerde eksik yada yanlış yaptığım bişey var anlamıyorum.
Cart ta sayfayı terkeden var , ana sayfada terkeden var siteyi gezip terkeden var şuana kadar 1 kişi canlı destekten yazdı girip hemen çıkıyorlar siteden.
Siz değerli üstatlarım ve arkadaşlarımdan yardım bekliyorum
E-ticaret Adresimiz : LİNK
hedef daraltma sonucu etkileşim başı 20krş-30 krş - 40 krş facebook ve instagram karışık yazdım. daraltmayımı yapamayorum acaba diye düşündüm araştırdım ve araştırdığım gibi uyguluyorum.