Noventa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Henüz birkaç aylıkken yaş mama vermenizi tavsiye etmiyorum, hem zararlı hem de çok çabuk alışırlar. Aç kaldıklarında ne bulurlarsa yedikleri için sadece kuru mama koyun. Sonuçta illa ki yiyecek, he yemezse 1-2 gün o zaman bir sıkıntı var demektir. Ayrıca kuru mamayı da kedinin yaşına uygun şekilde alın. Büyük mama alırsanız boğazına takılabilir.

Pisletme konusuna gelirsek, açıkçası çok takılmamanızı öneriyorum. Bir iki gün koltukların üstüne örtü serin pislenmemesi adına zaten 1-2 hafta içinde ne yapması gerektiğini anlar. İlk konunuzda okuduğum kadarıyla banyosunu vs. yaptırmışsınız, ona zaten şaşıyorum. Bizim kediyi banyoya sokmak bile imkansız direkt anlıyor durumu. Zorla banyoya götürüp suyu açtığım anda 2 kolumu da tırmalayarak kaçtı, o günden bu yana salona getiriyorum suyu bezle ıslatıp temizliyorum. Fakat ıslak mendil ap ayrı bir konu. Kesinlikle o şekilde temizleyin yoksa daha kötü şeyler olur.

Kurtlar Vadisi'ne gelirsek, küçücük yaşta bir çocuğun izlemesine izin verdiğiniz için sizi şiddetle kınıyorum.

Saygılar.
Bilgilendirmeni keyifle okudum sevgili dostum. Ancak Rıfkı'nın elinden kumandayı alamıyoruz. Haber kanalı açtığımızda televizyonun önüne yatıyor ve ekranı kapatacak şekilde dağlara paralel kuyruğunu inatla sallıyor. Bitince özeti başlıyor, reklamlara bile isyan ediyor.

Sanırım beni GodFather olarak görüyor...