Sebep neydi hocam? bilelim en azından
Örneklerle anlatmaya başlayayım istersen

Bir keresinde bir istekde bulundum aşağı yukarı 3 ay sonra falan yaptılar onunda 2 tanesini yapıp 6 tanesini yapmayıp çözüldü olarak işaretlenmişti isteğim.
Aynı isteği tekrar açmıştım defalarca söylememe rağmen yarım yamalak yapıldı ve hala daha bitmiş değil sitem kapatıldı sorarsanız hala daha yapılmadı

Bir kerede footere geçerli olan ödeme yöntemlerinin ufak iconlarını yapın demiştim 1 ay beklettiler sonra eklediler ama benden önce benim resmimi kullanıp bir kaç tane siteye benden izinsiz eklediler

Bkz.

Bu benim isteğim dışında eklendi ve bir kaç tane daha varda şimdi onları sayamıycam
hadi onu geçtim kategorileri resimlendiremiyorsun dandik resimler var hepsinde. Bir mesajınıza 5 ayda bir cevap veriliyor fiyatları kendinize göre ayarlıyorsunuz sonra fiyatları sistemden güncellediklerinde tüm fiyatlar onların belirlediği gibi oluyor. Hem pahalı ürün satışı yapıyorlar zaten. Normal ana bayi fiyatları perdigital ve gamesultanda daha uygun

Bu sciptte yapabiliceğiniz şeyler sadece haber eklemek başka birşey değil onun dışında sayfa dahi oluşturamıyorsunuz yada bir kategori açıyımda şu ürünü satıyım bile diyemiyorsunuz

Sadece belirlenen ürünleri satabiliyorsunuz.
Bir keresinde yardım kategorisi açtım düzenlemeye kalktım yardım kategorisi açık ama böyle bir link bile yok linke ulaşılamıyor. Yahu zaten hiçbir şeye erişimimiz yok erişimim olan 2 şey var 1i hatalı diğeri zaten allahın emri bari iznimiz olsun onada

Satmak istediğinizi de ancak ticket açıcaksınız onlarda o ürünü artık öteki seneye ilgilenicek de ekleyecek onuda yarım yamalak yapıcak

yani özetle sanki kendilerine 2.ci bir site açıyorda oradan da satış yapıyormuş gibi script teslim ediliyor yapmanız gerken tek şey para verip nsleri yönlendirmek logoları teslim etmek. Sonrası malum kendinize değilde onlara çalışıcaksınız neden mi her üründen 20 30 krş kaar ediyorsunuz cd keylerden 2 ila 9 lira arası değişiyor ee günde 2 bin tl lik satsanız reklamınızı kurtarmaz ne anladınız ki bu işten. Oyun parası işine girseniz ayrı dert ki bu sistemde oyun parası ürünü satıcağınıza .tr.gg site açın satın daha makul bukadar kötüledim sebebi de memnuniyetsiz bırakılmam yaptıkları ve yaptıklarım söylediklerimin yanında az bile umarım birdaha karşıma çıkmazlar sistemde 90 tl param kaldı onu bile geri alamadım başımın gözümün sadakası olsun boş ve çöp sistemdeki tüm özelliklere %100 erişim sağlanmadığı sürece de bir işe yaramayacaktır bu yazılım.