Hocam ben yıllardır kullanıyorum Turkitcaret'i bir çok domain aldım hem mobil ödeme ile hem kredi kartı ile bir kere bile sorun yaşamadım. Mobil ödeme ile alınan domainler hemen hesabınızda oluyor. Alan Adı Yönetiminde görünmüyor mu aldığınız domain?
Akatsuki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar.

Dün bu saatlerde proje için domain satın almam icap etti. Kartlarımda bakiye olmamasından dolayı mobil ödeme ile domain alabileceğim bu firmayı buldum. Ödeme yapıldı firmaya bilgi verildi gelen cevap registar’ın onayladıktan sonra domainin hesabıma yansıyacağı oldu ancak 24 saat geçmesine rağmen ne bir gelen var ne de giden.

Ben bir hata ettim bulaştım. Sizlerin de bilgisi olsun. ATM’ye gitmeye üşenip böyle bir yola başvurdum ama 24 saatim yok yere gitti. Diğer firmalarda bir dakika bile sürmeyen işlemi yapmayı 24 saatte beceremediler. Domain hesabıma geçer geçmez transfer edip kurtulacağım. Sizin de aklınızda bulunsun bu firmayla çalışmayın arkadaşlar.

İyi akşamlar dilerim.

Edit: Canlı destek ve destek merkezinde ise kimse yok sanırım. Sorularıma cevap da alamıyorum.