Beyefendi hiçbir kurumsal hosting hizmeti veren firmada bu şekilde cpanel01.anindahosting.com müşterinin kendi domain ismiyle değilde bu şekilde bağlanma linki vermezler. Güvenlik tedbirlerini daha profesyonelce alırlar. Onlarca kurumsal firma ile çalışıyorum ihs,natro,isimtescil,netinternet gibi devlerle çalışıyorum ve taşıma dahi olsa gece başlarlar sabaha kadar bir kaç saatte en fazla 8 saat sürer 48 saat insanalrın ekmeği ile oynamazlar.Yasal olarak bu bir suçtur. Ticari hizmet veren firmaların hizmet aldıkları hosting sağlayıcıları firmalarından bağlantılarının mesai saatlerinde kapatılması bu kapalı kalma süreleri göz önünde bulundurarak log kayıtları incelenerek büyük yaptırımlar uygulanmaktadır.Ama firma hatalarını kabul etmeyerek çözdüm dedikleri ama sonrasında sürekli çözdüm dediği sorunlarla bizi karşı karşıya bırakmıştır. Çok değil 5 dk önce bağlı bulunduğum iş merkezinde anindahosting'te barındırdığım bir sitenin sahibi gene denk geldi yolda iş kaybı yaşadıklarını ve maillerinin sürekli sorunlu olduğunu mail gödnermede problem yaşadıklarını ve benim sıkıntılı olduğumu düşünmeye başladı bu firma yüzünden. sadece bir firmamı onlarca firma aynı şeyi düşünüyor.Kişiliği iyi olabilir ama şu kusurları var yaptıkları işi iyi yapamadıklarını ve kusurlarını hatalarını kabul etmeyerek sürekli bizim internetimize, Bilgimizin az olduğuna ve bilgisayarlarımıza *** atıp duruyorlar.Arkadaşlar hepimiz hosting kullanıyoruz. Allah aşkına sizin siteleriniz günlerde kapalı kalsa yüzlerce kişiyede hosting satmışsınız hepsi kapalı. Naparsınız söyler misiniz? Malesef onca işimin arasında başka firma aramak zorunda kaldım. Ayrıca birde onca vakit kaybedeceğim sitelerimi taşımak için. Sizce Allahtan revamıdır bu durum ?
M.SECKIN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1.Yeni sunucuya geçildi, IP'ler eski sunucudada tanımlı olduğu için eski sunucudan iptal edilene kadar dns yüzünden bir süre sorun yaşanmış, belirttiğiniz tüm yaşanan sorunlar tamamen bundan kaynaklı.
2.Güvenlik sebebi ile cpanel01.anindahosting.com şekilinde giriş izni verilmesi gayet doğal, bu şekilde istemediğinizde iadenizi talep edebilirsiniz.