Arkadaşlar şöyle bir sıkıntım var. Emlak ilanı yayınlıyorum. Vitrin resmini "emlak" tablosundan diğer resimleri "ilangaleri" isimli tablodan çekiyorum. Buraya kadar herşey normal. Yalnız ilanı sildiğimde vitrin resmini sunucudan sildirebiliyorum ama aynı sorguya diğer resimleri sildirmek için nasıl bir kod eklemeliyim çözemedim. Kodlara gelecek olursak;
Sil butonunun kodları şu şekilde;
<a href="admin/connect/islem.php?ilansil=ok&emlak_resim=<?php echo $emlakcek['emlak_resim']; ?>&emlak_id=<?php echo $emlakcek['emlak_id'];?><?php while($galericek=$galerisor->fetch(PDO::FETCH_ASSOC)) {?>&galeri_resimyol=<?php echo $galericek['galeri_resimyol'];}?>&emlakgaleri_id=<?php echo $emlakcek['emlak_id'];?>"
                            class="action-btn" data-toggle="tooltip" data-placement="top" title="Sil"><span style="text-align: center" class="label label-danger"><i class="fa fa-trash"></i> İlanı Sil</span></a>
Bu kodlarla emlak_resim ile vitrin görselini, while döngüsü ile de galeri_resimyol daki diğer resimleri islem.php ye gönderiyorum.
islem.php deki kodlar ise şu şekilde;
if ($_GET['ilansil']=="ok") { 
  $sil=$db->prepare("DELETE from emlak where emlak_id=:emlak_id");
  $kontrol=$sil->execute(array(
    'emlak_id' => $_GET['emlak_id']
    ));
  if ($kontrol) {
    $resimsilunlink=$_GET['emlak_resim'];
    unlink("../../$resimsilunlink");
    header("Location:../../ilanlarim.php?sil=ok");
  }
  else {
    header("Location:../../ilanlarim.php?sil=no");
  }
}
islem.php deki bu kodlar ile ilanı ve sunucudan emlak_resim dediğim vitrin görselini sildirebiliyorum. Buraya nasıl bir düzenleme yapmam lazım ki galeri_resimyol daki diğer görselleride silsin.
Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Şimdiden teşekkürler.