yazmayacakdım gerildim yazıp yazıp siliyorum neyse...sübyan mektepleri denilen yerlerdeki eğitimi biliyormusunuz kayınçomun 3 cocuğu oraya gidiyor ben gayet iyi biliyorum..ilk başladığınızda pencereden bakmak bile 15 gün yasak sebebini sorduğumda bilmediklerini söylediler..telefon yok bilgisayar yok tv yok vsvs hep yasaklar üstüne kurulu ergenliğe erişmemiş bebeklerle oynayacak cocuklar bol elbiseler içinde dışarı cıkarkende çarşaf içinde..çocuklar sürekli din eğitimi hep cennet cehennem muhabetleri 10 yaşındaki kız cocuğu kuranı ezberlemeye çalışıyor ceşitli cezalar altında..bu yazdıklarım buzdağının görünen kısmı bile değil..
şu kadar söyliyeyim eşimle hiç bir şekilde anlaşamıyoruz boşanmama nedenim 2.5 yaşındaki cocuğum eşimin tarafdaki mantığı bildiğim için cocuğumunda oralara gönderilip o şekilde yetiştirilmesinden korkuyorum yoksa vallahi yarın boşanırım bunu kendi ailemde biliyor..
Şimdi bu sistemi savunacak arkadaşlar cıkacakdır lütfen gidin başkalarına anlatın ben yemem eşim tarafında bütün cematlere bağlı insanlar var..mahmut hocacıla r menzilciler nurcular vsvs hatta hak ve hakikat partisi genel başkan yardımcısı amcasının oğlu