O dediklerini yapanlar hem dünyada hem ahirette ödeyecekler hesabını.
İmam maaşlarıda dediğin gibiyse onlarda üstteki cümleye tanık olacaklar er yada geç.
Ama daha ilginci ne biliyormusun kardeşim: Bu tutumun çok ama çok yanlış. Birileri günaha giriyor diye ben neden gireyim aptalmıyım? Düşünsene bi arkadaşım hırsız aaa herkes hırsız bende olayım diyebiliyormusun kendine?
Faiz haram olsa ne olur soruna da cevap vereyim: Etrafımda o kadar kendini akıllı sanan ama bitik ve faize bulaşmış insan tanıyorum ki günün sonunda ne aileleri ayakta kalıyor ne aldıkları şey ne başka birşey. Faizden dolayı evlerinden oluyor insanlar ailelerinden, eşlerinden, çocuklarından. Kumardan hiç bir farkı yok çünkü bu lanet olayın.
Başkalarına bakmadan biz dinimizi biraz yaşasak zaten hesap gününü bildiğimiz için, herşey çok daha güzel olacak.
O kadar yazılacak şey var ama burda en azından bi es vereyim kardeşim, umarım yazdıklarım biraz canını acıtır ve samimi gelir sana. Çünkü buna cidden çok ihtiyacımız var
Bu arada faizin her türlüsü haramdır ve er yada geç cezasını çekecektir. Çok çeken gördüm çok daha göreceğimden şüphem yok. Rabbim akıl fikir ihsan eylesin hepimize.
İçkiden ve genel evden alınan vergilerle dönen devlette, faiz haram olsa ne olur olmasa ne olur. İmamların maaşları bile haram para ile ödeniyor..