CNMRCN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kedi çok güzelmiş maşallah. İnşallah yeteri kadar anne sütü almıştır da sağlıklı olur. Veterinere de hemen götürmeyi unutmayın aşılarını falan yapsın.

Ben de kendimi anlatayım.
Çok samimi bir arkadaşım yurtdışına gitti 1 haftalığına ve kedisi turşuyu bana bıraktı. Dün alışma sürecimiz oldu birbirimize. Gece üzerimde uyudu. Arada bi ağzımın üzerinden yataktan aşağa falan atladı. Sabaha karşı bi panikle uyandım kedi ne oldu nerde diye bi baktım ayaklarımın arasında uyuyo yorganın üstünde.
Sabah hanımefendiyi evde yalnız bırakıp işte gittim. Sabah 6'da evden çıktım gece 22'de geri geldim. 16 saat sonra. Eve girmemle evin içine ettiğini görmem bir oldu. Mutfağın kapısını sanıyorum omuz atarak açmış, tezgahın üzerinde duran çop torbasını boynuna geçirmiş. Sonra o torbayla evin her yerini dolaşmış. Dün de çaydanlıktaki çayı boşaltmıştım çöpe. Evin her yeri tane tane çay. Ama her yeri. Çöpün içindeki ayran şişesi gibi muhtelif çöpler de yatağımda, mutfakta, oturma odamda, banyoda yani evin her yerinde vardı. 16 saat çalışmanın üzerine tam sövmeye başlaycaktım ki beni mi özlemiş canı mı sıkılmış ne yaptıysa oturuyorum kucağıma fırlıyo, yürüyorum ayağıma sürtünüyo vs. kızsan kızılmıyo kendini sevdirmeyi biliyo. Üzülsen üzülemiyosun cünkü 1 günde bile olsa cocuk gibi oluyo.
Neyse uzatmayayım bence müthiş bi karar vermişsiniz cünkü 1 günde bile olsa inanılmaz alıştım. Umarım evladınızla birlikte büyürler cocugunuz da gerçek bir hayvansever olarak devam eder hayatına.
16 saat yalnız kalan bir canlı delirir. Empati kurabilirseniz kedinizle anlayacağınızı umuyorum. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

barano adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Muharip

Babamın arkadaşı kedi hediye etmiş. Bakamadıkları için

Lokum ismini verdik. Hafta sonları babamı görmeye gittiğimde kediyle oynuyorum.

Kelebeklere Bayılıyor oynuyor.
Laser aldım. yere biyere tutunca fırlayiveriyor.

ATKNU adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayvan seven insandan asla zarar gelmez. Keyifle okudum bu arada.

Allah sizden razı olsun, bravo hocam.
Hocam bu bizim emekli iflas eden bakkal rıza amcaya benziyor

MERCAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu da benim yakışıklı Toros yeni takım elbisesi ile çapkınlık yapıyor.

@MERCAN; İzmir gecelerinde ava çıkmış çok tatlı sağlıklı devam eder umarım.

WebxGroup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazık, gerçekten yazık. Ben söyleyecek söz bulamıyorum.
Bende bulamadığımdan sadece +1'liyorum @WebxGroup;