Bir Lisan Bir İnsan, İki Lisan İki İnsan.
Doğru, Türkçe konuşarak bir insan kazanamayan kardeşlerimiz, abilerimiz var.
bkz. örnek.
Hocam bu davranışınız için tebrik ediyorum. Allah razı olsun sizden, evladınızı da sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallah. Allah sizede, eşinize de, doğacak çocuğunuza da uzun ve sağlıklı ömürler versin.
Allah razı olsun sevgili dostum.
Konu kurgusu ve anlatimi mukemmel olmus.
Kedicikle, guzel gunler gecirmenizi temenni ediyorum.
İşleri bıraktık, klavyenin kenarına oturdu, ona CDN kurulumunu anlatıyorum
Hayvan sevigisi baskadir

cok iyi yapmissiniz. Ben de kedi besliyorum. Sormak istediginiz seyler olursa sorun. Ucuz kum mama vs ici temizmama sitesinden tavsiye ederim. Kediniz cok tatliymis bu arada👍
Hocam aslında masraf konusunda düşüncem, sigarayı bıraktım bir kaç gün önce, sigara parası yerine mama paramız var artık. Sanırım burada ki kazançlarıma %2 Rıfkı vergisi ekleyeceğim. Siteyi listeme aldım inceleyeceğim.
bu atılır mı ya

süper oyun kedisi
Hocam atılmamış zannediyorum yolunu kaybetmiş.
Öncelikle tebrikler. Ben henüz bizimkileri ikna edemedim eve kedi yada köpek almak konusunda. Malum evli değilim ailemle yaşıyorum ve bu işlere bizde iç işleri bakanı olarak Annem bakıyor. Onda takıldık ara ara kapısını aşındırıyoruz.
Tuvalet mevzusunu çözmüşsünüz. En önemli kısımı atlatmışsınız. Geri yemek su ve sevgi
Bence benim gibi riski göze alıp eve sokun hocam, ya tek kalemde rest yersiniz, yada beraber yemek yersiniz.
Emel sayından bir alıntı yapmak isterim Romalı dostlarım, "Bu Dünya'da Sevgi Büyük İhtiyaç.. Herkes sevmeye sevilmeye muhtaç.."