Açın halinden Toklar anlamaz ... Adam ödeyemeyecek duruma düşmüş burada akıl verenler var .. neye nasıl ödeyecegini sormuyormuş vs vs
Yılarca Avukatlar ile işler kovaladım Avutlar ile iş yaparken dikatli olun, mümkünse avukatlar ile çalışmayın
Avukatlar % 100 lük sonucu belli olan davaları bile size tiyo vermezler paranızı alırlar ve daha çok almaya çalışırlar
ben size yukarıda olacak olayları kısaca anlatayım
Avukatlar sizi aramaz muhatap bile olmazlar bahsetiğiniz firmaların Türk telefon vs gibi yüzlerce borçlu dosyası olduğu için elerinde milyonlarca dosya var ve bu hukuk buroları 20-25 yaşında kızlardan oluşan 50-100 kişilik bir call centerleri var arsız arsız kustah kızlar arar size bagırır çoğu pavyon ağzı ile konuşur .... Yarın Geliyoruz, Polis ile Geliyoruz, Kapıyı kıracağız , Halılarınıza Kadar herşeyi alacağız, Yarın Evde olun yoksa kapıyı kırarız ...
Yukardaki gibi tehditler savururlar Eğer üzerinize kayıtlı mal varlığınız arabanız arsanız vs vs yoksa endişe etmenize gerek yok
Yılarca banada aynısını yaptılar bu işlerin peşinden koşa koşa ne olduğunu işlerin nasıl döndüğünü öğrendim Türk telekom 6 sene sonra 2 milyar Telefon konuşması 2 milyarda adsl foturalarım hacizli bir şekilde E devlette gözüküyordu ikisinide kaldırdılar borçlarımı sildiler...
Bu telefon ile sizleri arayan Call center deki hatunlar ile muhatap olmayın telefonları açmayın çünkü siz onlar için o gün aranacak 200 kişiden birisiniz, Sizinle ilgili elindkei isim listesin arkasında alınmış kısa notlar var , Sıkıştırın , Ödeyebilir , Çulsuz , karısı çalışıyor , arsası var , hacizden korkuyor.. bu şekilde kısa kısa notlar var isim listelerin karşısında ..
30 milyar kredi borcumu 1 milyar karşılıgında sıfılamak isteyen hukuk bürolarına ödeyemem 200TL var cebimde kabul ederseniz borcu yoktur kyagıdını gönderin ondans onra 200 tl mi gönderirim diyorum
tabi bu şekilde davranmamın sebepleri var bizde çok acılar cektik bu adamlar yüzünden