Merhaba,

Aslında konuya yazmayacaktım burada konu sahibi müşteri ile tartışmak istemiyorum. Fakat konuya 1 defa açıklık getirmek için yazıyorum.

1- Askıya alma sorunu aslında talihsiz ve bizimde 1 günlük uğraşımız sonucu çözülmüştür.

Sorunu kısaca özetlemek gerekirse artık yeni sunuculara geçme vakti gelmişti. Sonuçta 2015 te kullandığımız sunucular ile devam edemeyiz.

Taşımalar yapıldı ve her şey sorunsuz eski sunucu suspend edildi. Fakat aynı NETWORK üzerinde yayın yapan sunucular olduğu için eski Sunucudan IP ve DNS ler ping almaya başladı. IP ve DNS yapıları eski sunucudan silinerek sorun Cumartesi günü son buldu.

2- Filezilla (FTP) ye bağlantı tam 3 ayrı İnternet bağlantısına sahip bilgisayardan test edildi. Ve sorun yoktu. Müşteriye Team W. İle bağlantı sağlayalım dediğimizde maalesef yapıcı bir karşılık alamadık.

Daha doğrusu biz hiçbir konuda müşterinin bizi dinlemediği söylesek daha doğru olur. Her seferinde firmayı amatörlükle ve beceriksizlikle sorumlu tutarak destek alamazsınız.

3- cPanel üzerinde SSL bağlantı ON konumda bu nedenle cpanel01.anindahosting.com çıkabilir. Bu cPanel ile alakalı bir durumdur.

Bunu bile firmaya bağlayarak sorun olarak lanse etmeniz zaten akla mantığa sığacak bir davranış değil.

4- Mail konusunda sizin müşterinize bağlantı kurup sorunu giderdik. Sunucu ve mail sunucu aynı alanda olduğu için taşıma sonrası sorunlar olabilir. Biz size veya herhangi bir müşterimize mailde sorunsuzluk garantisi vermiyoruz.

Artık bizim çözümlerimizi dinlemediğiniz için ve her seferinde %100 kusur bizde gibi bize bilgisizmiş gibi davrandığınız için başka çözüm ortağı ile çalışmanızı önerdik.

Burada bizim size sunduğumuz çözümleri dinleseydiniz daha farklı bir konu açabilirdiniz. Örnek: Teşekkür konusu gibi...

Biz herzaman sorunsuz ve kusursuz hizmet vermek için çalışıyoruz. Fakat müşterimizin de bu konuda bize yardımcı olmasını istiyoruz.

Ve lütfen rica ediyorum bizimle bir sorun yaşadığınızı düşünüyorsanız başka bir çözüm ortağı ile çalışmanızıda rica ediyorum.

Ek olarak örnek ve son destek talebinizide burada paylaşalım ki bizim size verdiğimiz veya vermek istediğimiz desteği herkes görsün! Biz size destek vermek isterken sizin her seferinde çözümden uzak ve bizi aşağılayıcı bir tavırla yazdığınızı da herkes görsün!

Aşağıdan yukarıya doğru okuyabilirsiniz.