Herkese merhabalar öncelikle,Bu konumuzu açmamak için firma olarak çok direttik ancak mağduriyetler artınca açmak zorunda kaldım. Firmamız anindahosting.com ile r10 üzerinden tanışmıştır. Açmış olduğumuz reseller arayış konumuzdan bize başvurup hizmetelrinin kaliteli olduğundan hiçbir problem yaşamayacağımızı taahhüt ederek bizi ikna etti. Kişisel anlamda ilgili oluşlarından ilgilenmelerinden memnunduk. Zaman zaman sunucularında sıkıntılar olurdu. Kısa süreli olduğunda idare edebiliyorduk. Ancak 1 haftadır bize hayatımızın en kötü dönemlerini yaşattılar.Firma olarak 39 adet sitemiz anindahosting.com da barınmaktaydı. 12,10,2017 ile 15,10,2017 tarihleri arasında sitemiz suspended / askıya alındı şeklinde kalınca 39 müşterimizin de otomatik olarak tüm hizmetleri durdu. Müşterilerimizden 10larca telefon alıp büyük sıkıntı yaşadık.Askıya alınma olayı genelde karşı tarafın ücretini yatırmamasıyla alakalı sıkıntılar olabileceğini düşünüp kendilerine ilettiğimde komik cevaplarla arıza olduğunu dns problemleri olduğunu belirterek bizi oyaladılar.Siteler dün itibariyle açıldı ancak Bu seferde ne cpanele giriş yapabiliyoruz ne ftp ye nede maillerimiz gidiyor. Web sitelerinin kontrol panelleri sağlıklı çalışmamaktadır.Aslında kimsenin ekmeği ile oynamayı istemem ama bizim burda kaldığımız zor durumu görseydiniz bize hak verirdiniz. bugün ofisime sitelerinde veya mailelrinde sorun olan 10 kişi geldi aşağı yukarı ve hepside problem yaşayan kişiler. Ama anindahosting.com u aradığımda hep bizim bilgisayarlara ve internete *** alıp bizim bilgimizi de hiçe sayarak resmen dalga geçmişlerdir.Firma ile 1 saat önce telefonda görüştüğümde bizimle artık çalışmak istemediklerini belirterek sanki biz sorunlu müşteriymişiz gibi bir tavır takındılar. Biz müşteri bulmak için onca çaba sarfederken sunucu hizmeti veren bu firmadan şikayetçiyim.Ayrıca bu konumuzu okuyan sunucu hizmeti veren arkadaşlarıma soruyorum. Ben bir yerden hosting aldığımda doğal olarak bana hosting bilgileri verilir değil mi ? siteadi.com/cpanel şeklinde veya siteadi.com:2082 şeklinde girebilirim. Ama bu anindahosting cpanel01.anindahosting.com şeklinde benim alanadımı kendi domainine yönlendirmiş bu uzantıdan giriş yaptırıyor. Kendisine neden bu şekilde amatör bi uygulama yaparak benim müşterim sizin urlnizin görsün ki müşterim alanadi.com/cpanel şeklinde girebilmeli dediğimde gidin istediğiniz anlayan kişilere sorun bu böyledir diyor. Beni kandırmaya çalışıyor.