bir zamanlar kendilerine "Atatürkçü" deyipte Atatürk posterini "kalkan" olarak kullanan fırsatçılar türemişti. 30 yaş altındakiler pek hatırlamaz bunları.
diğer bir arkadaşın da dediği gibi istersen 10 yıl evde oturma farketmez gecenin 2'sinde balkonda muhabbet etmenden elbette tüm komşular rahatsız olabilir. Her ne kadar kötü laf söylemek de onların hakkı olmasa da sizin de hakkınız değil gecenin bir yarısı balkona çıkıp muhabbet etmek.
Bayrak konusunda gelince, müstakil bir evde oturmuyorsunuz bir çok komşunun bulunduğu "ve üstelik neredeyde hiç birinin huyunu suyunu bilmediğiniz" apartman dairesinde oturuyorsunuz. buna göre yaşamak durumundasınız. "Özgürlük, bir başkanının özgürlüğünün başladığı yerde biter." milli duyguları, milli unsurları veya hassasiyetleri kullanarak şikayet konusu etmek hiç de doğru bir davranıi değil. Komşu, bayraktan değil bayrağın asılış şeklinden rahatsız olmuş olabilir ki bu da en doğan hakkıdır.
Eğer sizin yaklaşımınız doğru olsaydı sizin üst katınızda bulunan bir vatandaş da apartmanı kaplayan bir bayrak asabilirdi. Bu durumda "bayrak" asmış diye şikayetçi olmaz mıydınız? elbetteki olurdunuz..
"iğneyi kendine çuvaldızı başkasına"
Benim tüm manzaramı kapatabilirler bir bayrak asarak, gıkımı çıkarmam. Ayrıca bir üst mesajımıda okursanız sevinirim. En sonki cümlenizde yazdığınızı önce onlar yapmalı, çünkü bu taşkınlıklarından dolayı tüm site bu adamlardan şikayetçi. Yani bizden önce onlar sabahlara kadar yüksek sesle tv/müzik dinliyorlar yada muhabbet ediyorlar. Bütün bunları yapıpta gelip bana laf atmasını hazmedemiyorum. Dolayısı ilede burada bunu dile getirmeye çalışıyorum. Sizce ne yapmalıyım diyede bunun için soruyorum. Bilmem anlatabildim mi?