Başı örtmen önceki dinlerde yoktu. Kur'an'da bu açıkça söyleniyor;
Nur Suresi 3.1 ayet. Meali aşağıda var.
2 yaşındaki bir çocuğun başını kapatmak ne gibi bir sakınca görüyorsun. Başını kapattığın zaman tüm kötülüklerden koruyor musun sanıyorsun. Kız çocukları 7 yaşında ergenliğe girerler ve başlarını kapatmaya teşvik etmek gerekir. 2 yaşında başlarsan sana zararı yok seni rahatsız eden kısım nedir onu sormuştum evet konuyu farklı yere çektin.
Mesajımda koruma çıkartılsa bile sonuç değişmeyecekti diye yazmışım.
Kızın yazdığı ona yapılanları meşru yapmaz, ne yazarsa yazsın o kısmı niye alıntıladım anlamış olmanızı bekliyorum.
Bakın baş kapatmanın yada Müslüman olmanın eğitime bir engeli yok. Allah korkusu olan bir insan cinayet işlemez. Laik eğitim sisteminde Allah korkusu anlatılmaz bu eğitimi de anne baba verir çocuk camiye gider öğrenir bulunduğu ortamdan alır bu eğitimi ve öğretiyi. Siz eğitim demişsiniz hangi eğitimden bahsediyorsunuz. Tuvaletlerin ortak kullanımı olduğu bir üniversitede eğitimin nirvanasına mı ulaşılıyor. Açık ve net söylüyorum. İnsana ahlaki ve dini eğitim vermediğiniz sürece bu işlerin önüne geçemezsiniz.
Bilim İslamsız olmaz
İslam bilimsiz olmaz.
Din ve siyaset, sıkıntılı konular. O yüzden bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum, her ne kadar sana katılmasam da
Ama son olarak şunu söylemek istiyorum. Bırakalım çocuklar, çocukluklarını yaşasınlar. Onlara yetişkin gibi davrandıkça, bazı sapık zihniyetliler bunu vahşice kullanabiliyor. İnsanları değerlendirirken de; dini inançlarına, milliyetlerine, tuttukları takıma, siyasi görüşlerine göre değil, sadece insan oldukları için değerlendirelim.
Herkese hayırlı sabahlar.