delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaradandan hayır bekleyip Yaradanın emri olan başını örtmeyi neden kötülüyorsunuz.

mesajınızdan cımbızla cümle almadım. diğer söylediklerinize katılıyorm çünkü.

Allah korkusunu ve terbiyeyi aşılamadığınız sürece böyle olaylar daha çok gelir başımıza.
Ateş düştüğü yeri yakar. gerçekten üzüldüm fakat mesajdaki üsluba bakın. dalga geçer gibi sonuna da koymuş noktayı. Ciddiye alınmadan ve dalga geçmek için atılan bir mesaj belli. Konunun da içeriğini bilmiyorum polise gidildiyse (ki gidilse de sonuç değişmeyecekti) ve korunmadıysa durum daha da vahim demektir. Hakkında koruma olan kişileri de çok gördük orası da bir gerçek.
Konuyu farklı yönlere çekmek istemiyorum. Ama yaradanın emrinin başını örtmek olduğunu, sadece müslümanlar söylüyor. Herkesten aynı görüşü bekleyemeyiz. İkincisi, cımbızla aldığın yere dikkatlice bakarsan, 2 yaşındaki kızları kapatmaktan bahsettim. Benim annem de kapalıdır. Kapanmayla alakalı bir durum değil söylediğim. Bir insan, 2 yaşındaki bir kızın başını neden kapatır? Çocuk o daha çocuk. Kim ona kadın gözüyle bakabilir? Bana kimse bunun açıklamasını yapamaz.
Ayrıca, bu kaybettiğimiz kız çocuğunun 16 yaşında olduğunu ve günümüzde bu tür cümlelerin gençler arasında sıklıkla kullanıldığını unutmayalım. Hakkında koruma kararı çıkarılsa ne olacak ki. Koruma verilecek polis kalmadı ülkede. Ayrıca haberlerde çok gördük, korumayla görevli polisi bile şehid edenler var bu ülkede.
Bu tür olayların önüne geçebilecek tek bir şey var: Eğitim. Bir ülkede eğitim sistemi işlemiyorsa, o ülkeden hiçbir şey olmaz.