semmajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bize laf etmeden önce bi kendisine bakacak. Önce bizden istemediği şeyleri kendisi yapmayacak ki sonrasında biz de ılımlı yaklaşalım Ben hala dediğimdeyim. Gelip yüzüme söylesin bayrağı kaldır diye, dövmeden göndermem. Yarın bir gün çocuğumuzda olacak, bu insan o bebek ağlayınca onada laf yapacak. Komşuluk bu tarz durumlarda alttan almayı gerektiriyor bence. Dediğim gibi bayrak hiç bir şekilde onun özgürlük alanını kısıtlamıyor. Ne karşısını görmesine engel, nede ona bir zararı var. Bugün üşenmedim aşağıya inip tekrar baktım acaba çok kapatıyor mu camını diye, fakat 20 santimi geçmediğini gördüm tekrardan. Emin olun bu adamlar sırf o gece biraz fazla ses yaptık diye bayrağıma laf ediyorlar. Halbuki kendileri bizden çok çok fazlasını yapıyorlar dediğim gibi. Önce kendilerine çeki düzen verecekler, sonrasında ben zaten gerekeni yaparım.. Neyse fazla uzatmaya gerek yok biz burada ne kadar tartışsakta sizin düşünceniz değişmez. Siz çünkü konuyu ve yorumları tam okumamışsınız.
Bak herşeye tamam derim fakat bebek ağlamasına çocuk oynamasına karşı çıkan adamı eşşek sudan gelinceye kadar döverim açık ve net. Ne bu şiddet demesin kimse. Bebek bu ağlar. Kimse bebeğinin ağlamasını istemez. Anne baba sinirlenir çocuğuna bağırır psikolijidir olur böyle şeyler. Böyle birşey için kapıma biri gelse 'ya sizin ufaklık çok mu ağlıyor sustursanız' dese evine kadar kovalarım.

Bizim sıpalar bu ara çok ağlıyor, üst katımızdaki ufaklık mübarek melek Allah bozmasın şimdi ben ne yapayım 'ya bizimkiler olmamış yenisini ver' mi diyeyim doktora

Diğer konularda kısmen katılıyorum size fakat adam ne kadar kıl olursa olsun bu sizin o kişiye üstünlük kurmanız gerektiğini göstermez. Alttan alın boşver kaybeden siz olmazsınız.