Bizim apartman 10 daire 5 kat. Ben yöneticiyken eski toprak sahibi benim eksiklerim olduğunu öne sürerek yöneticiliği aldı (bir nevi darbe yaptı bana )
İlk toplantıda bodrum katının ortak alan olduğunu ve şahsi malınız gibi kullanamayacağınızı söyleyince bana atar yaptı hiç sesimi çıkartmadım çünkü haklıydım. Neyse aidat falan da vermedim sonra toplu tüm aidatları kapattım.
Geçen otoparkta şekilsiz araba park etti sesimi çıkartmadım. Bende transporter var küçücük otoparka ortaya bıraktım baktım ondan da ses yok.

Şimdi bunu niye anlattım. İkimiz de birbirimizle sürtüşüyoruz ama kırılma noktasını ikimizde bulamıyoruz. Sizin yaptığınız da bu. Bence gerek yok. Bizim üst kattakiler birbirine tabak çanak fırlattıkları ve feryat figan kavga ettikleri zamanları gördük böyle şeyler olur. Balkonda gece 2 de bağrışmalı bir konuşma olsa bende uyarırım hele hele evimde genç kız varsa. Çünkü ister istemez erkek muhabbetinde küfür olur.

Bayrak konusuna gelecek olursak. Alelade bir bez parçası değil fakat bu kimsenin hakkını yiyeceğiniz anlamına gelmez. Haklıyken haksız duruma düşersiniz. Yönetici ile haber yollamak yöneticinin aranızda laf taşıması sizin ucuz ve kalitesiz hareket ettiğinizi (onun da öyle) gösterir, kusura bakmayın. Çıkın karşısına insan gibi konuşun sorunlar böyle çözülür.

Bakmayın benim olayım biraz farklı. Bir de kiracımısınız bilmiyorum ama bir de ev sahibi işin içine dahil olursa iş iyice karışır gerek yok böyle şeylere.