hepyasemin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yeniçeri arkadaşa katılıyorum ilave olarak;
Zamanında birkaç bin liralık site aldım, ilgilenmedim değeri üçte bire düştü: Ders:İlgilenemeyeceksen site alma
Zamanında köklü bir site aldım ama onun da değeri düştü: Ders: Yatırım için yaşlı çınar alma, genç fidan al.
Zamanında anlamadığım bir kategoriden site aldım ve ilgilenmeme rağmen değeri üçte bire düştü: Ders: Anlamadığın işe girme.
Zamanında sıfırdan bir kanser sitesi açtım ve 200 liralık makale yazdırdım.5 hit bile gelmedi. Ders: Forum makalecilerine güvenip de site açma.
Zamanında ufak tefek siteler aldım, boşa uğraştım. Ders:Ufak işlerle uğraşma.
Zamanında ilgi gerektirmeyen sabit hitli ama tırt görünümlü bir site aldım. Tık başı güzel veriyor ve tıklama oranı yüksek. Ders: Az çalışmaya çok para da kazanabilirsiniz.
Zamanında potansiyel vaadeden bir site aldım. Çalıştım ve güzel gelir elde ediyorum. Ders:İşte doğru yol bu, böyle devam et.
Zamanında rekabeti yüksek ama ilgi istemeyen bir site aldım. Tık başı yüksek veriyor, az hite çok veriyor. Ders: Rekabeti yüksek sektörde bile işi bilirsen yolun açık.

Tüm bunlardan çıkardığım ders şu: Denemeden doğrusunu bulamazsınız. Deneyimlerimin bana faturası ağır oldu. Ama elde ettiklerimi görünce buna değer diyorum.
Bu aldığınız derslerin gerçekten harcanan paralar ile karşılığı yok. Herşeyden önce bir adımdan ders alabilmek önemli. Para bir şekilde kazanılır.. Ama önemli olan sizinde dediğiniz gibi attığınız her adımın size ne getirisi olur diye düşünmek önemli. Çok güzel dersler edinmişsiniz ve bunları bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler.