yeniçeri arkadaşa katılıyorum ilave olarak;
Zamanında birkaç bin liralık site aldım, ilgilenmedim değeri üçte bire düştü: Ders:İlgilenemeyeceksen site alma
Zamanında köklü bir site aldım ama onun da değeri düştü: Ders: Yatırım için yaşlı çınar alma, genç fidan al.
Zamanında anlamadığım bir kategoriden site aldım ve ilgilenmeme rağmen değeri üçte bire düştü: Ders: Anlamadığın işe girme.
Zamanında sıfırdan bir kanser sitesi açtım ve 200 liralık makale yazdırdım.5 hit bile gelmedi. Ders: Forum makalecilerine güvenip de site açma.
Zamanında ufak tefek siteler aldım, boşa uğraştım. Ders:Ufak işlerle uğraşma.
Zamanında ilgi gerektirmeyen sabit hitli ama tırt görünümlü bir site aldım. Tık başı güzel veriyor ve tıklama oranı yüksek. Ders: Az çalışmaya çok para da kazanabilirsiniz.
Zamanında potansiyel vaadeden bir site aldım. Çalıştım ve güzel gelir elde ediyorum. Ders:İşte doğru yol bu, böyle devam et.
Zamanında rekabeti yüksek ama ilgi istemeyen bir site aldım. Tık başı yüksek veriyor, az hite çok veriyor. Ders: Rekabeti yüksek sektörde bile işi bilirsen yolun açık.
Tüm bunlardan çıkardığım ders şu: Denemeden doğrusunu bulamazsınız. Deneyimlerimin bana faturası ağır oldu. Ama elde ettiklerimi görünce buna değer diyorum.