Kusura bakmayın ama 20 tl ye kimse kod yazmaz.
Ya kusura bakmayın ama hasta mısın sen arkadaşım? Bu nasıl bir konuya dalış şekli? Kim dedi 20 TL'ye coder aradığımı? Kafanızdan uydurma şeylerle konuya yorum yapmayın Allah aşkına! Makul fiyatı veren bir arkadaşla anlaştık işinin yoğunluğundan dolayı bakamadı zaten. Eklenti gayet belli herhangi bir formülizasyonu yok yalnızca tablodan fiyat çekecek. Bana burda 750-1750 TL arası fiyat verenlerle çalışacak kadar da zengin değilim. Normal şartlarda hakettiğinizin kesinlikle bu paralar hatta daha fazlası olduğunu düşünüyorum ama Türkiye şartlarında bizim gibi küçük çaplı çalışan siteler için bu fiyatlar fazla abartılıdır. Bende isterim yazılımcılar daha iyi paralar kazansın. Ölü fiyatada yazılımcı kesinlikle aramıyorum, Woocommerce'nin kendi sitesinde var zaten bu eklenti satılıyor. Benim istediğim hem daha basit bir eklenti kullanmak hemde ona vereceğim parayı burdan yazılımcı bir arkadaşa kazandırmak.
Ek olarak herkesin istediği fiyatla çalışmasına hiç bir şey söylemiyorum. Herkes kendi emeğinin karşılığını kendisi belirler, fiyat bana uygun gelir gelmez orası ayrıdır. Ancak, istediğiniz fiyatlarla çalışmadığım için beni yolunacak yazılımcı arıyormuş gibi göstermeniz gerçekten insanın sinirine dokunuyor.