KOLCU adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence işin çoğu şansa bakıyor. Şans işte, google gözüne çöp bir site iyi geliyor, alıyor yürüyor. Boş makale binlerce hit çekiyor, onun etkisiyle rüzgar gibi esiyor site sektöründe..

Bunun aksine binlerce kelimeden oluşan, ince ince işlenen site tutmuyor, aylarca süre harcanan zaman ve süre çöp oluyor gidiyor.

Tema diyorsun, tutmuyor.. Backlink diyorsun daha beter oluyor. Tanıtım diyorsun etki etmiyor.. Olmayınca olmuyor.

Adam blogspottan onbinlerce hit topluyor, sen de nal : )

Ben sıfırdan site kurma işini yıllar önce bıraktım. Kredi ile gelecek vaad eden satıştaki siteleri kovalıyorum.

Alıyorum, işliyorum, potansiyelini ön plana çıkartıyorum ve satıyorum.

Bilgimi, tutmuş olan projede kullanıyorum. Bu sayede zaman israfı riski en asgariye iniyor. Tuttuğu dal kuruyan bahtsızlara bu yönü tavsiye ederim : )

Site satışı takip edin, çok güzel fırsatlar çıkıyor zaman zaman...
Bu yöntemi de herkese önermem mesela İşi bilmeyen biri, sadece gelirine aldanıp satın alırsa, tabiri caizse elinde patlayabilir. Ayrıca kredi ile de alınmasına karşıyım. Mesela 3 bin TL kredi çektik. Geri ödemesi ile birlikte yaklaşık 4 bin TL etti. Site kafadan 4 bin TL'ye geldi Üzerine bir de makale yazdırdık, tanıtım aldık diyelim. O da 500 TL olsa, 4500 TL. Eğer sitenin üzerine koyamazsak, bu da elimizde patladı demektir. Kısacası, balık yemeden önce, balık tutmayı bilmek gerekiyor. Ama diğer söylediklerine katılıyorum.

myfurkanoymak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eline sağlık abi döktürmüşsün gene
Yok be kardeşim Site satış bölümüne giriyorum bazen. Satılan sitelere ve satan kişilere bakıyorum. Ticaret puanlarına bakıyorum. Çocuk makale satarak para kazanıyor. Bir hevesle site açmış. Bir sürü makale yazmış. Ama makale parasına bile satamıyor. Belki bir nebze bunların önüne geçeriz dedim.