Arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim. Ürünü Teknosa'dan almıştım. Orası ile iletişime geçtim. Ürünün garanti süresi bittiği için hiçbir şekilde ilgilenmiyorlarmış. Ayrıca Toshiba Türkiye'den çekildi, ürünlerini artık getirtmiyoruz falan dediler. Teknik servisi falan telefonlara bile cevap vermiyormuş. Ben de ulaşmaya çalıştım, teknik servis elemanına durumu izah ettim. Batarya arızalanmış sanırım ama yine de bilgisayarı tüm parçaları ile göndermeniz gerekir dedi. İstanbul'a gidip gelmesi bir ayı buluyormuş.
Direk orijinal batarya almak isteyince de Aktepe Bilişim'den alabilirsiniz dedi. Ama defalarca aradım, telefona bakan yok. Şimdi kafam karıştı. Sırf batarya için bir ay bilgisayarsız kalmak istemiyorum. Takacakları bataryanın orijinal olacağından da emin değilim. Üstelik bunun için benden 250 - 300 TL bir para isteyecekler.
Şimdi sizce bunlarla hiç uğraşmayıp, n11'de falan satılan Retro marka yan sanayi batarya alıp gittiği kadar kullansam mı? Yoksa orijinal batarya için bilgisayardan 30 gün uzak kalmayı göze alıp 300 TL terlesem mi? Üçüncü bir ihtimal, inceldiği yerde kopsun diyip bataryasız kullanmaya devam mı etsem? (: