sadece sketch kullanma amaçlı alacak iseniz wmware üzerinden mac os kurun ve oradan çalışın ben şu an o şekilde çalışıyorum sorun yok gayet işimi görüyor
Technopat üzerinden hackintosh araştırması yapabilirsin hocam. Donanımın destekliyorsa şu an kullandığın bilgisayara MacOs & Windows kurarsın rahatça Sketchde kullanırsın başka işlerinide yaparsın.
700-800₺'ye alacağın MacBook programı açsada yapacağın tasarımdan soğutur seni. Çalışamazsın bence
goz attiktan sinra bizide bilgilendirir misiniz?
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3-4 Gündür bu sorun ile uğraşıyorum fakat AMD işletim sistemine göre bir VMWare MacOS işletim sistemi yok. Piyasa da gördüğünüz ve görebileceğiniz tüm VMWare MacOS Sierra dan tutun El capitan'a kadar hepsini indirdim. Hatta bazı forumlarda AMD bilgisayarlar için uyumlu olan VMWare MacOS El Capitan 17GB'lık dosyaları bile indirip test ettim.
4-5 Tane farklı VMWare sürümünde test ettim.
3-4 tane de MacOS işletim sistemi indirdim fakat nafile. Şu 3-4 günde rahat 50 GB'lık dosya indirmişimdir fakat hâlen bir çözüm yok. Herkes INTEL bilgisayarlar da video çekmiş takır takır kuruyor AMD ile ilgili videolar hep gavurlarda var o heriflerin videolarında uyguladığı herşeyi birebir uygulamama rağmen sonuç hüsran.
Apple Logosu geliyor ve orada kalıyor.
Artık en sonunda gidip 2. el macbook alıcam.