Öyle kötülüyorsunki sonra neden Türkiyede iyi firma çıkmıyor diyorsun en ufak sorunda karalamak nedir anlamadım.
Whm size ait bir sire durduk yere silinmez hosting değil ki silsinler olayda bana göre sizin bir hatanız var.
Ben 8 9 yıldır burayı kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım ufak tefek her hostingde olması normal zaten okadarınada katlanıyoruz bura dışında Türkiyede hiç bir firmaya güvenemiyorum diyebilirim.
İHS haricindekiler Türk firması değil mi? Büyük domain firmaları belli bir doygunluğa ulaştığı için hosting destek konusunda yetersiz kalıyorlar. Adamlar alışmış alan adını kaydetip para kazanmaya... Fakat hosting işi öyle değil. Verdiğin hizmetin her adımda desteğini sağlayacaksın, bu da bu firmalara ağır geliyor. İHS son derece güvenilir bir firma, hosting konusunda da 10 yıldır hiçbir sorun yaşamadığım pek çok firma var, çok iyi firmalarımız kimsenin hakkını yemeyelim. Hosting alımında büyük domain firmaları yerine, hosting alanında kendini kanıtlamış firmalar var, onları tercih ederseniz daha memnun kalırsınız.