Bir web sayfamızın IOS ve Android Uygulamasını yaptırrmak istiyoruz. Ama direkt webview olmayacak bazı özelleştirmeler gelkecek.
Örnek bir tasarım olması açısından aşağıdaki gibi bir arayüz üzerinden dağıtım yapılabilir. Örnek olması açısından oylesine bir görsel ekliyorum.
Üniversite haberleri, Akademik takvim, Kampanyalar, Duyurular ve Eklentiler benim sitemdekiilgi,li kategorilerden WEBVİEW olarak çekilecektir.
SABİS ve YEMEK MENÜSÜ yazan kısım ise üniversitenin sitesinden WEBVİEW olarak çekilecektir.
Nöbetçi Eczaneler zaten belli zaten
İletişim - Reklam kısmı ister site üzerindewn istersen iz de uygulama üzerinden olabilir.
PROFİLİM kısmı ise yine Uygulama üzerinden olacak. İstenen veriler (İsim Soyisim - Bölüm - Fakülte - Sınıf - Doğum Tarihi - Telefon Numarası - Mail Adresi - Cinsiyet ve Kullanıcı Sözleşmesi ve Onay butonu)
Bildirim gönderme özelliği olacak. Uygulama içine sayfa geçöiş reklamı eklenebilir. Onun dışında reklam olmayacak.
Bildirimleri direkt ilgili link üzerinden gönderebilmem lazım. Atıyorum Haberler sekmesine eklenen bir haber direkt bildirim üzerinden açılabilir olmalı.
Aklımdakiler şimdilik bunlar. ANDROİD ve İOS için alım yapılacaktır. FİYAT için PM atabilirsiniz.