Merhaba arkadaşlar ;
Forumda sıkca görüyorum adsande hikayem altında sıkca proje paylaşılıyor.Çoğu kişide 3,4 ay sonra hedefine ulaşabiliyor.Bu konuları okuyarak bende kendimce bir şeyler yapmaya karar verdim.Sağlık üzerine bir site açtım.Çok genel bir katagori değil.Direk sağlık üzerüne değil yani.İlk 2 ay adsanse almak için uğraştım ve sonunda alabildim.Daha sonra rakip siteleri inceleyerek ahrefs, keyword planner ile makale başlıklarımı hit alabileceğim şekilde yazdırdım.Her makale 300 kelime şeklinde özgün resimle ve youtubeden bulduğum konu ile alakalı videolar ile zenginleştirdim.Üzerinden 5 ay geçmesine rağmen günlük 40 50 hiti geçemedim.En son tema değişikliği yaparak daha sade bir tema ayarladım.Adsanse yerleşimini yaptıkdan sonra gününe göre 1,2 tık almayı başarabildim ama sonuç hüsran 3 tıka 0,22 kuruş ancak veriyor.Bu piyasada herhalde günlük 10,15 tık almak lazım ki 1,2 lira alabilesin.
Forumda bazı abiler 3,4 aylık yeni siteyle 200,300 lira aylık kazanıyor.Bu konuları görünce gayret diyorum bende yapıcam ama bir türlü hiti artıramıyorum.Yanlışım nerde ? Bol tanıtım yazısı ve link mi almam lazım ? Kafam çok karışık...
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi