Otomatik Tecill ettirilmemişse , şubeye girer girmez borçlu çıkarsın . Okumaya devam ediceksen hiç gitme şubeye kaydını yaptır okula tecil işlemlerini sor , benimde 2 sene açıköğretim kaydım donuktu tecilim 2022 gözüküyodu , öğrenciliğim pasif duruma düştü , şubeye gittim kapıdaki görevliye açıkladım durumu içeri girersen borç çıkartırlar ceza yersin , git okul kaydını yenile cezai işleme düşmez dedi bende öyle yaptım. E devlette durum hala aynı 2022 şuan açıköğretim kaydım aktif.
Hocam e devlette sorgulama yaptığım da böyle yazıyor "AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN ÖĞRENCİLİĞİ DEVAM ETTİĞİ TAKDİRDE 31/12/2019 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İŞLEMLERİ YÖNÜNDEN BİR SAKINCASI YOKTUR. ÖĞRENCİLİĞİ SONA ERDİĞİ TAKDİRDE, 2 AY İÇERİSİNDE EN YAKIN ASKERLİK ŞUBESİNE MÜRACAAT ETMESİ GEREKMEKTEDİR." tecilim 2019 gözüküyor. Ben de açık öğretim okumayı düşünüyorum kayıtlar ne zaman açılır bir fikrim yok yine de gitmelimiyim ?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:46:51 -->-> Daha önceki mesaj 00:43:27 --
Bilgim yok sorun olur mu ile ilgili.
Şuan muhtemelen asker kaçağı olarak gözüküyorsunuzdur diye tahmin ediyorum.
Ayrıca pazartesi hemen askerlik şubesine gidin, diplomam henüz çıkmadı dersiniz olmadı. E-devletten mezuniyet çıktısı da alıp götürün yanınızda.
hocam şuan baktım mezuniyet tarihim "25/08/2017" bi sıkıntı çıkar mı acaba