hocam borcun üstüne bir de avukatlık bedeli eklenmiş diyebilirsiniz.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:57:28 -->-> Daha önceki mesaj 21:53:46 --
hocam böyle diyorsunuz ama benim kardeşimde avukat ve böyle davaları almaya çalışıyor. Çünkü özellikle yeni avukatların tek gelir kaynağı. Mesela kız kardeşim aylardır bağkur borcunu bile ödemeyedi biz yardımcı olduk çünkü o da para kazanamıyor. Ama sen borcunu ödemediğin bir şey için millete özellikle işini yapanlara beddua edersen bu olayı farklı yere çekiyorsun anlamına gelir. Sana işini yaptığın için beddua etseler hoşnut olurmuydun?
Hocam ben tüm avukatların demedim zaten. Bana çektirenlere söyledim. Ben heer aradıklarında ödeyeceğim ama taahüt ve zaman veremiyorum dedim. İşsizim dedim. Çevremdd bankaya 500 er bin takmış 2 adam var onları bu kadar aramıyor tehdit etmiyorlar. Allaha şükür düzeldi işlerim onları şimdi ben arıyorum ödeyeceğim diye. Dosyayı sırk kendileri çözsün diye hakaret edemezler. Ben kafaya takmış psikolojisi bozuk adam olsam gidip kendimi assam ne olacak? Düzgün konışama düzgün konuşırsun ama kimisi varkiiii adam demeye bin şahit isterki ben avukatlardan değil yanında çalışan yamaklardan bahsediyorum
Çünkü avukat direk kendi aramıyo zaten.