FeNa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım yaptığın ayıp ayıp, insan bu her duruma düşebilir. İşsiz kaldıysa iş bulamadıysa bu duruma düştülerse sen ne hakla gelipte burda avukatı savunuyorsun, biz borçlu için haklımı dedik tamam almışlar ama maddiyat sıkıntısı yaşıyorlar, insan bu tekrarlıyorum her duruma düşer düşebilir bende sana diyorumki yaşarsan birgün bu günü bu laflarını unutma. Yaptıkları yanlış ayıp HUKUKEN YASAK!

Bana burda adres göndererek neyi kanıtlıyorsun sen? Eşkiyamısın hayırdır? Karşındakini tanıyormısunda bu alevlenmeyi yapıyorsun.
Liseliler gibi çıkışta buluşalım misali, kocaman adamsın çocuğum var diyorsun ayıp yaptığın
Yo gayet açık bana ve çocuklarımın rıskına beddua ediyorsan bunu yüzüme söylebilmen için dedim. Eşkiya değilim gayet normal sıradan bir vatandaşım. Karşımdaki ni tanımam gerek yok böyle bir durumda zaten. Öyle klavye başına geçip insanlara laf söylemek kolay olduğu için zaten bu yolu seçiyorsunuz hemen. 1998-1999 irc sohbetleri gibisin.
Ayrıca sen merak etme ben helal lokmamda oldukça, gereksiz işlere girişmedikçe ben onları yaşamam ama senin için Allah nasıl biliyorsa öyle bir gelecek versin diyeceğim.