dogantuysuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neyse ki ne haram yedim, nede suçsuz kimsenin günahına girdim istediğiniz edebilirsiniz bana ki dinimizde bu yaptığının yeri yoktur hele ki birde iki çoçuğumun helal kolmasına göz koymana, böyle bir laf söylemek haddin değil ki zaten yüzüme söylemezsin, eğer bunu demeye cesaretin varsa adresimi vereyim buyur gel.
Diğer yandan ben sadece neden firma ve avukatların üstüne gidiliyor dedim, kanunda açık aranıyor. Bu gayet normal herkesin diyebileceği bir şey. Sen borç al ödeme sonra İstenin Allah belasını versin, oh ne ala memleket.

TEKRAR EDİYORUM BUNU YÜZÜME DİYEBİLECEKSEN ADRESİMİ PM ATIYORUM. YOK DİYEMEM DERSEN BURADAN DA BOŞA YAZMA.
Arkadaşım yaptığın ayıp ayıp, insan bu her duruma düşebilir. İşsiz kaldıysa iş bulamadıysa bu duruma düştülerse sen ne hakla gelipte burda avukatı savunuyorsun, biz borçlu için haklımı dedik tamam almışlar ama maddiyat sıkıntısı yaşıyorlar, insan bu tekrarlıyorum her duruma düşer düşebilir bende sana diyorumki yaşarsan birgün bu günü bu laflarını unutma. Yaptıkları yanlış ayıp HUKUKEN YASAK!

Bana burda adres göndererek neyi kanıtlıyorsun sen? Eşkiyamısın hayırdır? Karşındakini tanıyormısunda bu alevlenmeyi yapıyorsun.
Liseliler gibi çıkışta buluşalım misali, kocaman adamsın çocuğum var diyorsun ayıp yaptığın.

insan bu düşer kalkar yaptığın yanlış. Allah yardımcıları olsun diyeceğine neler diyorsun. Senin keyfin yerinde ama insanların öyle değil.