Benim anlamadığım niye herkes arayan avukatı gömmüş? Yani borç yapıp ödemeyenin hiç mi suçu yok? Arayana laf eden arkadaşların biri bana 7-8 Bin TL borç versin ben canım ne zaman isterse o zaman öderim. Eğer bunu kabul ediyorlarsa tamam ama hem işin görülsün diye telefon alıp satacaksın. Hemde borcu ödemediğin için firmaya laf edeceksin.
Kul hakkı denen şey sadece hırsızlık, dışardaki birini kandırma gibi algılanıyor sanırım. Borç yapanları tanımam etmem ama böyle yaşamakla borçlarının hiç bir zaman bitmeyeceğini söylemek isterim. Sonuçta kimsenin ahı kimse de kalmaz.
Ben bankada çalışıyorum bankaya olan borcunu ödeyemeyeni, banka avukatları ömür boyu takip eder, oldu da öldü o zaman çocukları mirası kabul ederlerse onlara çökerler. %90 Alırlar, öyle yada böyle alırlar o parayı. Almalarıda en doğal hakları.
Allah inşallah sizide ödeyemeyeceğiniz duruma düşürürde anlarsınız, alıp ödeyememek neymiş.
Ödüyorlar dı zaten ödeyemeyecek duruma düştüler ödeyememişler, inşallah sizde yaşarsınız birgün de o zaman anlarsınız, ah ediyorum size.