Uuzun süredir atıl durumda duran Acer Aspire One ZG5 netbookumu satmak istiyorum. Aşağıdaki resimde özellikleri yazıyor. Windows 7 yüklü şu anda. Kendi özelliklerine göre internette gezmek, film izlemek, müzik dinlemek için ideal bir cihaz. Tek sorun bataryası. Aşağı yukarı 5 dakika idare ediyor. Çalışmayan aksamı yada herhangi bir kırık çatlak vs yok.
Bunun yanında yine boşta duran TP-Link TD-W8961N kablosuz modem router ve yaklaşık 4 sene önce aldığım Motorola Xoom 2 me yanında hediye vereceğim.
Router ın kutusu ve garanti belgesi kayıp. Sanırım doldu da süresi.
Tabletin de haliyle garantisi ve kutusu yok. Şarj aletinin kablosu koptu. Şarj aleti de yok. Şarj giriş soketi de gevşemiş sanırım biraz. Tam şarj almıyor başka şarj aleti ile. İnternette de yanılmıyorsam kendi şarj aleti harici tam doldurmuyor yazıyordu. Çalışırken bakmadım hiç başka şarj aleti çalıştırıyor mu diye. Kendi telefonumu bile sadece kendi orjinal şarj aleti dolduran birisiyim

O konuda biraz pimpirikliyim. Belki şarj soketini onartıp başka bir şarj aleti kullanabilirsiniz. Zaten bataryada bitik dememe gerek yok sanırım

Onun haricinde de kırık çatlak vs yok. Rom atılamıyor. Bootlader kilitli. Son zamanlarda da biraz kasıyor gibiydi. Format atmıştım ama bilemiyorum. Ben +- ne varsa söyleyeyim de alacak kişiyi yanıltmayayım. Belki alan kişi biraz uğraşıp en azından film izlemek yada başka işler için kullanabilir.
Son olarak yine seneler önce aldığım ve annemin şunları sat da kurtul kaça satarsan sat dediği 17 adet telefon kılıfını da yanında gödnereceğim.
Kargo masrafı önce ödeme sonra ürün olursa bana yoksa karşı tarafa ait. Onu fiyattan düşebilirim sorun değil.
Hepsini tek tek satmak istemiyorum. Yoksa birini satsam diğeri elimde kalacak.
Hepsine istediğim fiyat 400 TL. Pazarlık payı çok azda olsa var. İsteyene get açabilirim istediği yerden. itrader yüksek olanlara önce ürün sonra ödeme şeklinde de gönderebilirim.
Mantıklı takas tekliflerine açığım. Organik üyesi olan instagram hesabı yada Instafly lisansı ile takas edilebilir.

4 çeşit telefon kılıfı toplamda 17 adet