SeliM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu arkadaştan iş almayın, pişman olursunuz. 2 gün boyunca detaylı olarak konuşuldu, danışmanlık verildi tam işe başlanacakken dalga geçer gibi cevaplar alındı.
Normalde senin gibi tiplere şikayet konusu açmak gerekir, bundan anlıyorsunuz çünkü.
nisanci53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
doğrudur iş aldiktan sonra iki satir kod yazamiyorsunuz .hazir scriptyi editleyin tamam ..ben madur oldum dün iş birisine verildi yapamadi .yapamadiği bölümde kod yazilacak bölüm ..200 tl ya anlaşildi 150 tl ödeme yapildi .galeriyi yapamadiğindan 100 tl ödeme yapildi

Burada bahsedilen benim yapamadığımdan değil kötü bir şekilde hastaydım ve bahsedileni anlayamadım zor yazıyordum zaten kendisine bugün biraz daha iyi oldum melih hocamın işlerine bakıyorum şuanda yapılacabilecek bişey varsa elimden geleni yapacağım zaten fakat Selim'e hazır script editle devam et demek yanlış o hazır script dediğiniz Wordpress den biz ekmeğimizi kazanıyoruz geçimimizi sağlıyoruz.

Konuya dahil olmayacaktım fakat bana burada yapamadı denilmesi zoruma gittiği için yazdım 2 kişiylede sıkıntım yok dediğim gibi Melih beyin işlemlerine bakacağım şimdi, başladığım şeyi bitireyim.