Site adresi: pmSite için istenen fiyat : 850 tlSitenin getirisi: 0,30Sitenin açılış tarihi:2017 martKategori, sitenin içeriği nedir: -Günlük hit sayısı: 50+ tekilZiyaretçi kaynağı: Google + Sosyal MedyaHosting dahil midir: hayırBanlı olduğu sponsor var mı: hayırBanlı olduğu arama motoru var mı: hayırKullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet2017 Martta kurduğum siteyi şimdi satmak istiyorum. Satma sebebim bu alan bana göre değil o yüzden satıyorum. Başka bir alanda site kuracağım. Bunun yanında sizlere birde paravan site vereceğim. Bu paravan siteyle ana siteye yüklenebilirsiniz. Kelimelerinde oldukça iyi yerlerde güzel bir çalışmayla siteyi çok iyi yerlere getirebilirsiniz. Kesinlikle emek verilmiş bir site içerisinde 400+ yorum bulunmaktadır. Tüm yazılar özgündür. Günlük 1 yazı girmeye çalıştım. 170+ özgün yazı bulunmaktadır. Haftalık ortalama 10 yorum gelmektedir. Emin olun güzel bir çalışma yapsanız ilk sıraya bile çıkabilirsiniz. Çünkü kelimeler google gözünde kolay kelimeler ama ben bir türlü çıkartamadım. En son güzel bir çalışma yaptırdım oda tutmadı 15. sıradaki kelimeyi 40. sıraya attı o yüzden benim gözümden düştü. Artık çalışma yapmak istemiyorum. Satılırsa satılır satılmazsa da canım sağolsun. Ben bir denemek istedim. Pazarlık elbette vardır. Alt kısımda sizler için adsense ve analytics görüntülerini atacağım. Buradan önce pek bir gelir yoktu o yüzden 3 aylık 5 aylık kazanç istemeyin. Ayrıca adsenseyi de bu site üzerinden aldım.