Arkadaşlar genel olarak herkese teşekkür ederim, en azından bilgilendirmiş olduk, korkuları dindi.
Ayrıca avukat Burak bey, karşı taraf Av.Demir diye birisiymiş. Nasıl baroya şikayet edebilirler bunu, savcılığa gidip suç duyurusunda bulunmaları yeterli midir? Biraz anlatırmısınız?
Kısaca sana birşey analatayım 2 yıldır baya sıkıntılarım oldum tecrübelendim.
Bu olay maalaesef annemle ablamınm başına geldi ablam birine güvenip mağazadan kendi hesabına arkadaşına telefon aldırmış o arkadaşıda ödememiş borcu annemde kefil olmuş ( aslında diğer aldıklarına kefil olmuş ama telefona kefil olmamış elimizde belge var ). Her neyse bu avukatların yamakları durmadan annemi arıyor duruyor bir gün işteyim annem aradı tansiyonu fırlamış nerdeyse gitti gidecek kadın( Allah korudu ). Aramışlar sizi hapsilerde çürüteceğiz kızınla beraber nasıl insansınız borcunuzu ödemiyorsunuz vs vs. Aradım bu adamı hakaret etmeden böyle konuşamayacağını gidip doktordan rapor olacağımı kendisini şikayet edeceğimi söyledim yaşlı insana nasıl konuşursunuz diye. İsmini soy ismini istedim bir telefonu kapattı o günden beri kimse bir daha aramadı. Arayın güzel bir şekilde isim soy isim alın Bimer'e şikayet edin 2 hafta sonra ifade için çağırırlar.