cRueL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benimde başıma böyle bir şey geldi böyle şeyler yaşayan arkadaşların aklında bulunsun. Bu şekilde tehdit vari konuşmalar yapamazlar. Bana evinize banka hesaplarınıza haciz koyacağız diye mesaj attılar. Bimer'e şikayet ettim durumu anlattım. Borcumun olduğunu iş yerimi kapattığımı şuan çalışamadığımı herşeyi yazdım ve hala bana tehdit mesajları atıyorlar diye yapıştırdım. 2 Hafta sonra beni karakoldan aradılar ifadeye çağırdılar herşeyi anlattım. Savcı özellikle tüm belgeleri yazışmaları mesajları istemiş bende toparlayıp geleceğimi söyledim. O sırada avukatlık bürosu beni aradı yardımcı olacaklarını söylediler velhasıl kelam benim istediğim şartlarda borcumu ayarladılar.
Kimse sizi hiç bir şey için tehdit edemez. İnsanlık halidir işleriniz ters gidebilir zaten bu şekilde hakkını arayan insanlar belli, diğer türlü alıp ödemeyen şirketi zarara uğratan adamlar belli. Bunları çok iyi ayırt ediyor Savcı. Onun için size hakaret etmelerine izin vermeyin. Borçtur alacaklıdır tamamda olmassa canımımı alacak.
Vallaha süper... Helal olsun.